Турската радио и телевизија ТРТ доби уште една вредна награда

Генералниот директор и претседател на Управниот одбор на ТРТ Ибрахим Ерен, наградата доделена од страна на Трговската комора на Анкара (АТО) ја прими од рацете на претседателот Реџеп Тајјип Ердоган.