Свечено отворен Чифте амамот во Тетово, реставриран од страна на ТИКА

Свечено отворен Чифте амамот во Тетово чиј проект беше подготвен од страна на Министерството за култура на Република Македонија, а реставрацијата беше реализирана од страна на Турската агенција за соработка и координација (ТИКА).

Тагови: