Снимен клип за песната „Бариш и Мир“ која раскажува за турско-руското пријателство

Руската пејачка Звезда и турскиот пејач Октај Ѓуртурк снимија клип за песната „Бариш и Мир“ (Barış end Mir) која раскажува за турско-руското пријателство.