Парада со слоновите на кралското семејство

По повод смртта на 88 годишниот тајландски крал Бумибол Адулјадеј (Пумипон Адунјадет), во знак на почит во Бангкок беше одржана парада на слоновите на кралското семејство од подрачјето Ајутхаја до Гранд палас.