Младенчињата на белите бенгалски тигри во Перу

Младенчињата на белите бенгалски тигри во Перу

Двата бели бенгалски тигри близнаци кои се родија во зоолошката градина на Лима во Перу, ги привлекуваат посетителите.

Зоолошката градина организира конкурс за имињата на младенчињата близнаци на белиот бенгалски тигар кои сеуште немаат имиња.