Мистериозниот потонат град Кекова

Мистериозниот потонат град Кекова во 5-от век п.н.е. беше трговска и воена база која ги воодушевуваше сите свои посетители.

Ви предлагаме да излеземе на мала прошетка над овои мистериозен град.