Кога го почувствува мирисот на бананата

Гладниот мајмун кога го почувствува мирисот на бананата вака ја украде. Една туристичка група слика фотографии на местото на посета. Домаќинот мајмун најверојатно огладнел поради што го почувствувал мирисот на бананата која ја украде.


Тагови: мајмун , банана