Изработувачот на опинците на Хери Потер на пат за САД

Мајсторот изработувач на опинци Хусејин Копар од градот Кахраманмараш кој е познат како изработувач на опинци за познатите холивудски филмови, ќе учествува на Фестивалот за рачни занаети што ќе се одржи во градот Чикаго во САД.

Тагови: