Генералниот директор на ТРТ Шенол Ѓока во посета на Скопје

Генералниот директор на Турската Радио и Телевизија ТРТ Шенол Ѓока во рамките на посетата на Македонија денеска во Скопје ги посети просториите на новинската агенција Анадолија и Инситутот Јунус Емре