Џамијата Селимије во Едирне под снежна покривка

Џамијата Селимије во Едирне под снежна покривка

Врнежите од снег во Тракиската регија престанаа но настапи постудено време.На видео снимката ја гледаме џамијата Селимије под снежна покривка.