3D лајт-шоу во Казански Кремљ

Казански Кремљ во Татарстан беше сцена на 3D лајт-шоу.

На лајт-шоуто што беше приредено по повод новогодишните прослави беа прикажани фотографии на културно-историските знаменитости на Татарстан и Русија во 3D формат.