Во Њујорк започна 112-от Бот-шоу саем на луксузни бродови и јахти

Во Џавиц центар во Њујорк започна 112-от Бот-шоу саем на кој што се изложуваат 400 различни бродови и јахти. Саемот на кој освен луксузни бродови и јахти се изложуваат и рибарски бродови Њујорчани ќе можат да го посетуваат во текот на 5 дена.