Чавушоглу оствари телефонски разговор со неговиот хрватски колега Радман

Според добиени информации од Министерството за надворешни работи, министерот Чавушоглу имаше телефонски разговор со хрватскиот министер за надворешни аботи и европски прашања Радман

1762611
Чавушоглу оствари телефонски разговор со неговиот хрватски колега Радман

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со неговиот хрватски колега, министерот за надворешни работи Гордан Грлиќ Радман.

Според добиени информации од Министерството за надворешни работи, министерот Чавушоглу имаше телефонски разговор со хрватскиот министер за надворешни аботи и европски прашања Радман.

Двајцата шефови на дипломатии, Мевлут Чавушоглу и Гордан Грлиќ Радман, разговараа за последните случувања во регионот.

 Слични вести