Мевлут Чавушоглу разговараше со неговиот сомалиски колега Абдисаид Мусе Али

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу и сомалискиот министер за надворешни работи Абдисаид Мусе Али разговараа телефонски за билатералните односи и најновите случувања во Сомалија

1754917
Мевлут Чавушоглу разговараше со неговиот сомалиски колега Абдисаид Мусе Али

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу разговараше со неговиот колега, сомалискиот министер за надворешни работи Абдисаид Мусе Али.

Министерот Чавушоглу оствари телефонски разговор со сомалискиот министер за надворешни работи Абдисаид Мусе Али.

Во разговорот, беше разговарано за билатералните односи и најновите случувања во Сомалија.

 Слични вести