Ердоган: Со одлучност ја продолжуваме нашата чувствителност во однос на статусот на Источен Ерусалим и светоста на џамијата Ал Акса

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Со одлучност ја продолжуваме нашата чувствителност во однос на статусот на Источен Ерусалим (Кудс) и светоста на џамијата Ал Акса“

1745766
Ердоган: Со одлучност ја продолжуваме нашата чувствителност во однос на статусот на Источен Ерусалим и светоста на џамијата Ал Акса

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Со одлучност ја продолжуваме нашата чувствителност во однос на статусот на Источен Ерусалим (Кудс) и светоста на џамијата Ал Акса.“

 Слични вести