Потпретседателот Фуат Октај ги прими претседателот на Претседателскиот совет и началникот на Генералштабот на Либија

Потпретседателот Фуат Октај вчера во Анкара ги прими потпретседателот на Претседателски совет на Либија Муса ал-Кони и началникот на либискиот Генералштаб генерал на армија Мухамед Али Ахмед ал-Хадад

1736280
Потпретседателот Фуат Октај ги прими претседателот на Претседателскиот совет и началникот на Генералштабот на Либија

Потпретседателот Фуат Октај вчера ги прими потпретседателот на Претседателски совет на Либија Муса ал-Кони и началникот на либискиот Генералштаб генерал на армија Мухамед Али Ахмед ал-Хадад.

Приемот се одржа во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара и беше затворен за медиумите.Слични вести