Претседателот Ердоган: Откако не ни беа исполнети барањата се откажавме да одиме во Глазгов

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Откако не ни беа исполнети барањата се откажавме да одиме во Глазгов“

1727735
Претседателот Ердоган: Откако не ни беа исполнети барањата се откажавме да одиме во Глазгов

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Откако не ни беа исполнети барањата се откажавме да одиме во Глазгов“

 Слични вести