Хулуси Акар оствари телефонски разговор со државниот секретар за одбрана на САД, Лојд Џејмс Остин

на разговорот беа разменети мислења за билатералните и регионални одбранбено-безбедносни прашања

1726134
Хулуси Акар оствари телефонски разговор со државниот секретар за одбрана на САД, Лојд Џејмс Остин

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар и државниот секретар за одбрана на Соединетите Американски Држави (САД) Лојд Џејмс Остин остварија телефонски разговор.

Според соопштението од Министерството за национална одбрана, на разговорот беа разменети мислења за билатералните и регионални одбранбено-безбедносни прашања.Слични вести