Претседателот Ердоган и ја честиташе 30-та годишнина од независноста на Азербејџан

Иднината на Азербејџан е и наша иднина

1721567
Претседателот Ердоган и ја честиташе 30-та годишнина од независноста на Азербејџан

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган и ја честиташе 30-та годишнина од независноста на Азербејџан.

Во објавата на својот профил на социјалните медиуми, претседателот Ердоган рече: „Најискрено им го честитам 18-ти октомври Денот на независноста на братски  Азербејџан чија иднина е и наша иднина, чија радост е и наша радост, чија судбина е и наша судбина“.Слични вести