Во последните 24 часа во Турција беа регистрирани 214 смртни случаи

Во последните 24 часа беа остварени 351.165 тестови

1721595
Во последните 24 часа во Турција беа регистрирани 214 смртни случаи

 

Во последните 24 часа во Турција беа регистрирани 214 смртни случаи.

Во последните 24 часа беа остварени 351.165 тестови, додека дневниот број на дијагностицирани изнесува 28.240.

Бројот на пациентите чија хоспитализација заврши и кои беа отпуштени од болница изнесува 26.539 лица.Слични вести