Претседателот Ердоган сподели фотографии од неговата средба со младите во Мерсин

Претседателот Ердоган во споделената објава на својот профил на Твитер напиша: „Ноќва да ставиме неколку фотографии со младите од Мерсин“

1707459
Претседателот Ердоган сподели фотографии од неговата средба со младите во Мерсин
Cumhurbaşkanı Erdoğan Mersin’den Gençlerle Buluşma Fotoğrafları.jpg

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган  на својот профил преку социјалната медија сподели фотографии од неговата средба со младите во градот Мерсин.

Претседателот Ердоган во споделената објава на својот профил на Твитер напиша: „Ноќва да ставиме неколку фотографии со младите од Мерсин.“Слични вести