Уште еден терорист им се предаде на безбедносните сили

Според објавеното соопштение од Министерството за внатрепни работи, за предадениот терорист е установено дека и се приклучил на терористичката организација во 2013 година и делувал во Сирија

1707424
Уште еден терорист им се предаде на безбедносните сили

Уште еден терорист кој избегал од сепаратистичко-терористичката организација ПКК им се предаде на безбедносните сили.

Според објавеното соопштение од Министерството за внатрепни работи, за предадениот терорист е установено дека и се приклучил на терористичката организација во 2013 година и делувал во Сирија.

На тој начин бројот на предадените терористи во текот на оваа година само по пат на убедување се зголеми на 146.Слични вести