Претседателот Ердоган го прими претседателот на Националното Собрание на Србија Ивица Дачиќ

Приемот се одржа во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе во Анкара и беше затворен за медиумите

1706240
Претседателот Ердоган го прими претседателот на Националното Собрание на Србија Ивица Дачиќ

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими претседателот на Националното Собрание на Србија Ивица Дачиќ.

Приемот се одржа во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе во Анкара и беше затворен за медиумите.

На приемот присуствуваше и претседателот на Големото Народно Собрание на Турција (ТБММ) Мустафа Шентоп.Слични вести