Министерот Хулуси Акар се состана со претседателот на Воениот комитет на НАТО Роб Бауер

Министерот Хулуси Акар се состана во Анкара со претседателот на Воениот комитет на НАТО Роб Бауер

1703484
Министерот Хулуси Акар се состана со претседателот на Воениот комитет на НАТО Роб Бауер

Министерот Хулуси Акар се состана со претседателот на Воениот комитет на НАТО адмирал Роб Бауер.

Министерот Акар оствари средба со Бауер кој допатува во Турција на покана на началникот на Генералштабот генерал на армија Јашар Ѓулер.

На средбата во Анкара присуствуваше и началникот на Генералштабот генерал на армија Јашар Ѓулер.Слични вести