Турски пожарникар спаси желка од пожар

Пожарникарот потоа на желката и даде вода

1684726
Турски пожарникар спаси желка од пожар

 

Турски пожарникар спаси желка од пожар.

Турски пожарникар спаси желка од шумски пожар, а потоа на желката и даде вода.Слични вести