Министерот Ерсој го сподели новото видео за промоција на Истанбул

На едноминутниот филм се прикажани слики и сминки што ги опишуваат историските и туристичките подрачја на Истанбул

1680944
Министерот Ерсој го сподели новото видео за промоција на Истанбул

 

Новиот промотивен филм за Истанбул беше споделен на социјалните мрежи.

Министерот за култура и туризам Мехмет Нури Ерсој го сподели новиот промотивен филм за Истанбул.

Нури Ерсој, на својот Твитер профил, го објави промотивниот филм „Истанбул“ подготвен од Турската агенција за промоција и развој на туризам.

На едноминутниот филм се прикажани слики и сминки што ги опишуваат историските и туристичките подрачја на Истанбул.Слични вести