Претседателот Ердоган се состана со пратениците на својата владејачка АК Партија

Состанокот се одржа во седиштето на АК Партијата, беше затворен за медиумите и траеше приближно 3 часа

1664182
Претседателот Ердоган се состана со пратениците на својата владејачка АК Партија

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган се состана со некои пратеници на својата владејачка Партија за правда и развој (АК Партијата). 

Состанокот во седиштето на АК Партијата беше затворен за медиумите и траеше приближно 3 часа. 

На пратениците кои учествуваа на состанокот им беше подарена книгата „Вековна ноќ“ на адвокатот на претседателот Ердоган доц. д-р Хусејин Ајдин во која се раскажува детално со сите поединости за обидот за пуч на Фетулахистичката терористичка организација (ФЕТО) ноќта на 15 јули 2016 година. Слични вести