Во Битлис неутрализиран терорист од списокот на барани терористи од портокалова категорија

Министерството за внатрешни работи соопшти дека во реализирана операција вчера во градот Битлис е неутрализиран терористот по име Самет Ичлер од списокот на барани терористи од категоријата означена со портокалова боја

1658471
Во Битлис неутрализиран терорист од списокот на барани терористи од портокалова категорија

Во реализирана операција вчера во градот Битлис е неутрализиран терористот по име Самет Ичлер од списокот на барани терористи од категоријата означена со портокалова боја.

Во објавеното соопштение од Министерството за внатрешни работи се вели дека во вчера во реализирана операција од страна на градската команда на жандармеријата во Битлис во рамките на операцијата „Ерен-11“ е неутрализиран еден терорист од списокот на барани терористи од категоријата означена со портокалова боја по име Самет Ичјер познат под кондното име „Зердашт-Навдар“ т.н. одговорен за провинцијата Гарзан.Слични вести