Претседателот Ердоган и азербејџанскиот претседател Алиев ја потпишаа „Декларацијата од Шуша“

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган и азербејџанскиот претседател Илхам Алиев ја потпишаа „Декларацијата од Шуша“

1658633
Претседателот Ердоган и азербејџанскиот претседател Алиев ја потпишаа „Декларацијата од Шуша“

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган и азербејџанскиот претседател Илхам Алиев ја потпишаа „Декларацијата од Шуша“.Слични вести