Целото наше очекување од САД е да видиме пристап што ќе ги зајакне единството и солидарноста на НАТО

Целото наше очекување од САД е да видиме пристап што ќе ги зајакне единството и солидарноста на НАТО

1657019
Целото наше очекување од САД е да видиме пристап што ќе ги зајакне единството и солидарноста на НАТО

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Целото наше очекување од САД е да видиме пристап што ќе ги зајакне единството и солидарноста на НАТО“Слични вести