Чавушоглу: „Подготвени сме за дијалог и преговори за подобрување на односите без никакви предуслови“

Чавушоглу: „Подготвени сме за дијалог и преговори за подобрување на односите без никакви предуслови“

1648907
Чавушоглу: „Подготвени сме за дијалог и преговори за подобрување на односите без никакви предуслови“

 

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу рече: „Подготвени сме за дијалог и преговори за подобрување на нашите билатерални односи со Грција без никакви предуслови.“Слични вести