Претседателот Ердоган: Џамијата „Таксим“ го зазеде своето место меѓу истакнатите симболи на Истанбул

Претседателот Ердоган во говорот што го одржа на свеченото отворање на Џамијата „Таксим“ во Истанбул рече: „Џамијата 'Таксим' го зазеде своето место меѓу истакнатите симболи на Истанбул“

1647602
Претседателот Ердоган: Џамијата „Таксим“ го зазеде своето место меѓу истакнатите симболи на Истанбул

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во говорот што го одржа на свеченото отворање на Џамијата „Таксим“ во Истанбул рече : „Џамијата 'Таксим' го зазеде своето место меѓу истакнатите симболи на Истанбул.“Слични вести