МНР: „Турција изразува задоволство од примирјето меѓу Израел и Палестина“

Министерството за надворешни работи: „Турција изразува задоволство од примирјето меѓу Израел и Палестина“

1643303
МНР: „Турција изразува задоволство од примирјето меѓу Израел и Палестина“

Министерството за надворешни работи: „Турција изразува задоволство од примирјето меѓу Израел и Палестина“Слични вести