Ердоган: „Целиот свет треба да знае каква терористичка држава е Израел“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Целиот свет треба да знае дека каква терористичка држава е Израел“

1643245
Ердоган: „Целиот свет треба да знае каква терористичка држава е Израел“

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган рече: „Целиот свет треба да знае дека каква терористичка држава е Израел“Слични вести