Претседателот Ердоган го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Шах Махмуд Курејши

Претседателот Ердоган во дворецот Чанкаја, во Анкара го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Шах Махмуд Курејши

1641791
Претседателот Ердоган го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Шах Махмуд Курејши

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го прими пакистанскиот министер за надворешни работи Шах Махмуд Курејши.

Приемот се одржа во дворецот Чанкаја, во Анкара и беше затворен за мадиумите.

На средбата присуствуваше и министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу.

 Слични вести