Од Ердоган до Бајден за одобрената продажба на оружје на Израел: Пишувате историја во Газа со вашите крвави раце

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го рече следното: „(За одобрената продажба на оружје на Израел од страна на американскиот претседател Џо Бајден) Пишувате историја во Газа со вашите крвави раце“

1641014
Од Ердоган до Бајден за одобрената продажба на оружје на Израел: Пишувате историја во Газа со вашите крвави раце

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган го рече следното: „(За одобрената продажба на оружје на Израел од страна на американскиот претседател Џо Бајден) Пишувате историја во Газа со вашите крвави раце.“Слични вести