Началникот на ГШ Ѓулер оствари средба со британскиот колега

Генералот Ѓулер и генералот Картер разменија мислења за актуелните случувања

1638832
Началникот на ГШ Ѓулер оствари средба со британскиот колега

 

Началникот на Генералштабот генерал на армија Јашар Ѓулер оствари телефонски разговор со началникот на Генералштабот на Велика Британија, генерал Никола Патрик Картер.

Според соопштението на Генералштабот, генералот Ѓулер и генералот Картер разменија мислења за актуелните случувања.Слични вести