Претседателот Ердоган разговараше телефонски со Махмуд Абас и Исмаил Ханије

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган оствари одделни разговори со палестинскиот претседател Махмуд Абас и со шефот на Политичкото биро на Движењето Хамас Исмаил Ханије

1637472
Претседателот Ердоган разговараше телефонски со Махмуд Абас и Исмаил Ханије

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган оствари одделни разговори со палестинскиот претседател Махмуд Абас и со шефот на Политичкото биро на Движењето Хамас Исмаил Ханије.

 Слични вести