Претседателот Ердоган: Јасно стои дека без нашата земја ЕУ не може да го продолжи своето постоење на силен начин

Претседателот Ердоган во објавената порака по повод Денот на Европа рече: „Јасно стои дека без придонесот и поддршката на нашата земја Европската унија (ЕУ) не може да го продолжи своето постоење на силен начин“

1636811
Претседателот Ердоган: Јасно стои дека без нашата земја ЕУ не може да го продолжи своето постоење на силен начин

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган рече: „Јасно стои дека без придонесот и поддршката на нашата земја Европската унија (ЕУ) не може да го продолжи своето постоење на силен начин.“Слични вести