Претседателот Ердоган беше гостин на ифтарска вечера на едно семејство кое се занимава со сточарство

Ердоган одредено време разговараше со членовите на неговото семејство и на децата им подари играчки.

1634101
Претседателот Ердоган беше гостин на ифтарска вечера на едно семејство кое се занимава со сточарство

 

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган беше гостин на ифтарска вечера на едно семејство кое се занимава со сточарство.

Претседателот Ердоган го напушти претседателскиот комплекс, каде што работи и ги посети Бекир Дикмен и неговото семејство, кои се занимаваат со сточарство во анкарскиот кварт Ајаш.

Ердоган одредено време разговараше со членовите на неговото семејство и на децата им подари играчки.

Претседателот Ердоган, кој својот пост го започна со семејството Дикмен, беше придружуван од министерот за земјоделство и шумарство Бекир Пакдемирли.

 Слични вести