Претседателот Ердоган: Им го честитам 1 мај - Денот на трудот и солидарноста на моите браќа работници

Ердоган во пораката напиша: „Им го честитам 1 мај - Денот на трудот и солидарноста на моите браќа работници кои работат со пот и со тоа ја издигнуваат и нашата земја“

1631925
Претседателот Ердоган: Им го честитам 1 мај - Денот на трудот и солидарноста на моите браќа работници

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во споделената објава на својот профил на социјалната мрежа Твитер објави порака со честитка по повод 1 мај - Денот на трудот и солидарноста.

Ердоган во пораката напиша: „Им го честитам 1 мај - Денот на трудот и солидарноста на моите браќа работници кои работат со пот и со тоа ја издигнуваат и нашата земја.“

Претседателот Ердоган во твитот сподели и визуелна слика во врска со пораката што ја објави вчера по повод 1 мај - Денот на трудот и солидарноста.Слични вести