Во нападот на ПКК во Ирак загина еден турски војник

Министерството за национална одбрана соопшти дека повредените војници биле префрлеми на лекување

1630424
Во нападот на ПКК во Ирак загина еден турски војник

 

Во нападот на сепаратистичко-терористичката организација ПКК на базата во одрачјето на операцијата „Шепа-гром“ на северот на Ирак загина еден, а двајца турски војници беа повредени.

Министерството за национална одбрана соопшти дека повредените војници биле префрлеми на лекување.Слични вести