Претседателот Ердоган: Стратешката соработка на глобално ниво е од големо значење

Претседателот Ердоган со поврзување преку линк во живо учествуваше на Лидерскиот климатски самит, што се одржа преку интернет, во виртуелна средина кадешто меѓу другото истакна дека стратешката соработка на глобално ниво е од големо значење

1626626
Претседателот Ердоган: Стратешката соработка на глобално ниво е од големо значење

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган со поврзување преку линк во живо учествуваше на Лидерскиот климатски самит, што се одржа преку интернет, во виртуелна средина.

Претседателот Ердоган: „Стратешката соработка на глобално ниво е од големо значење.“

 Слични вести