Министерот Хулуси Акар го прими началникот на Генералштабот на Либија Хадид

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар го прими во својата канцеларија во Министерството началникот на Генералштабот на Либија генерал на армија Мухамед Ел-Хадид

1626673
Министерот Хулуси Акар го прими началникот на Генералштабот на Либија Хадид

Министерот за национална одбрана Хулуси Акар го прими началникот на Генералштабот на Либија генерал на армија Мухамед Ел-Хадид.

Според објавеното соопштение на профилот на Министерството за национална одбрана на социјалната мрежа Твитер, министерот за национална одбрана Хулуси Акар го прими во својата канцеларија во Министерството началникот на Генералштабот на Либија генерал на армија Мухамед Ел-Хадид.

На приемот, присуствуваше и началникот на Генералштабот генерал на армија Јашар Ѓулер.Слични вести