Чавушоглу: „Водењето преговори за федеративен модел за Кипар е безпотребно губење на време“

Чавушоглу: „Водењето преговори за федеративен модел за Кипар е безпотребно губење на време“

1621759
Чавушоглу: „Водењето преговори за федеративен модел за Кипар е безпотребно губење на време“

 

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу рече: „Водењето преговори за федеративен модел за Кипар е безпотребно губење на време“.Слични вести