Чавушоглу: „На покана на Египет, турска делегација на почетокот на мај ќе отпатува за оваа земја“

Чавушоглу: „На покана на Египет, турска делегација на почетокот на мај ќе отпатува за оваа земја“

1621764
Чавушоглу: „На покана на Египет, турска делегација на почетокот на мај ќе отпатува за оваа земја“

 

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу рече: „На покана на Египет, турска делегација на почетокот на мај ќе отпатува за оваа земја“Слични вести