Министерот Донмез: Донесовме одлука за развивање на соработката со Либија на чело со нафтата и гасот

Министерот за енергија и природни ресурси Фатих Донмез во врска со остварената средба со либискиот министер за нафта и гас Мухамед Ахмед Оун, на Твитер напиша: Донесовме одлука за развивање на нашата соработка на чело со нафтата и природниот гас“

1619694
Министерот Донмез: Донесовме одлука за развивање на соработката со Либија на чело со нафтата и гасот

Министерот за енергија и природни ресурси Фатих Донмез информира дека со Либија е донесена одлука за развивање на соработката на чело со нафтата и природниот гас.

Министерот Донмез во споделената објава на својот профил на социјалната мрежа Твитер напиша: „Остваривме продуктивен состанок со министерот за нафта и гас на Владата на национално единство на Либија почитуваниот Мухамед Ахмед Оун. Донесовме одлука за развивање на нашата соработка на чело со нафтата и природниот гас.“Слични вести