Претседателот Ердоган: (Во периодот на Ковид-19) Од странство донесовме за лекување во Турција 100 илјади наши граѓани“

Претседателот Ердоган рече: „(Во периодот на епидемијата на Ковид-19) Од странство донесовме за лекување во Турција 100 илјади наши граѓани“

1619008
Претседателот Ердоган: (Во периодот на Ковид-19) Од странство донесовме за лекување во Турција 100 илјади наши граѓани“

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган во својата работна канцеларија во сарајот Долмабахче во Истанбул ги прими членовите на Централниот одлучувачки и управен одбор (MKYK) на женските и младински ограноци на Меѓународната унија на демократи (УИД или UID).

Во говорот што го одржа овде, претседателот Ердоган рече: „(Во периодот на епидемијата на Ковид-19) Од странство донесовме за лекување во Турција 100 илјади наши граѓани.“Слични вести