Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу разговараше со својот египетски колега Самих Шукри

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со својот египетски колега Самих Шукри на кого му го честита муслиманскиот месец на постот Рамазан којшто наближува

1618518
Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу разговараше со својот египетски колега Самих Шукри

Министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу оствари телефонски разговор со својот египетски колега Самих Шукри. 

Според добиени информации од дипломатски извори, министерот за надворешни работи Мевлут Чавушоглу разговараше телефонски со египетскиот министер за надворешни работи Самих Шукри.

Во телефонскиот разговор министерот Чавушоглу му го честита на својот египетски колега Самих муслиманскиот месец на постот Рамазан којшто наближува.Слични вести