Претседателот Ердоган им го честита на здравствените работници 7 април - Светскиот ден на здравјето

Претседателот Ердоган се состана со здравствените работници во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара и им го честита 7 април - Светскиот ден на здравјето

1616615
Претседателот Ердоган им го честита на здравствените работници 7 април - Светскиот ден на здравјето

Претседателот Реџеп Тајјип Ердоган, денеска им го честита на здравствените работници 7 април - Светскиот ден на здравјето.

Претседателот Ердоган се состана со здравствените работници во претседателската палата „Куллијето“ во Бештепе, во Анкара. 

Овде, претседателот Ердоган им го честита на здравствените работници 7 април - Светскиот ден на здравјето, кои се неустрашливи борци вклучени во првите борбени редови против епидемијата на новиот тип коронавирус (Ковид-19).Слични вести